Upptäck en del av vårt erbjudande

Hemsida med WordPress

Snygg, tilltalande och optimerad

  •    Vårt erbjudande    
  •     Vad är WordPress    
  • Landningssida
  • Komplettera
   Vårt erbjudande    

Användarvänlighet

En snygg och tilltalande webbsida ger dina kunder ett professionellt intryck och skapar även trovärdighet för ditt företag. Vi på Contact Media vill att dina kunder först och främst ska hitta till din webbsida, för att sedan vilja stanna kvar på den och i sin tur välja att anlita just ditt företag!

För att du ska kunna möta alla dina kunders behov, ligger vårt fokus på att bygga användarvänliga, responsiva och självklart tillgängliga webbsidor, som även estetiskt tilltalar och representerar ditt företag. Vi bygger i WordPress som är ett lätt och flexibelt CMS (Content management system)

    Vad är WordPress    

WordPress – CMS

Ett Content Management system

WordPress står idag för en stor majoritet av alla webbsidor som idag finns på internet. Det gör WordPress till den största aktören inom webbpubliceringssystem. WordPress är ett CMS med oändliga möjligheter tack vare att det är ett så kallat Open-Source program som ger oss möjligheterna att bygga din webbsida exakt utefter dina behov.

Genom att arbeta med så kallade plugins kan vi komplettera WordPress för att den ska kunna prestera utefter allas preferenser.

Landningssida

Landningssida

Ett prisvärt erbjudande som presterar!

Vi är stolta över vårt erbjudande när det kommer till sökmotorsoptimerade landningssidor. En landningssida optimerad för sökmotorer kan förklaras som en "mini webbsida". Den ska helt enkelt generera mer trafik och agera leadsgenerator genom "SEO" - Search engine optimization, Sökmotoroptimering

En landningssida från oss optimeras för att få så bra ranking som möjligt, alltså högre sökträff på de frågor du helst vill synas på. Om du köper en landningssida av oss, optimerar vi den för att du ska ha större chans att synas för din specifika målgrupp. Sedan kan du själv analysera och granska din utveckling genom månatliga rapporter som skickas ut från ett oberoende analysverktyg.

Komplettera

Kombinera & komplettera

Få ut det mesta av din satsning på det digitala!

För att du ska få ut det mesta av din landningssida rekommenderar vi att du kompletterar den med Google Ads och Google My Business som du kan läsa mer om här


Hämta inspiration eller lär dig någonting nytt

Läs artiklar från vår blogg
QR-koder & Visitkort – Tidlös tradition möter innovation
Maximera din framgång på nätet – Kraften av en effektiv landningssida!
SEO: Din Biljett till Digital Framgång

Vi är ett rekommenderat företag från Reco, tre år i rad!

Upptäck över 100 uppriktiga omdömen från nöjda kunder runt om i Sverige.

Låt oss göra något ihop!

Kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst möte och diskuterar dina behov.

Inga förbindelser!

Copyright© 2024 - Contactmedia AB

Hej. 👋

Vill du få en offert redan idag?

Vi finns här..

För dig.

Kontaktinformation

Borås, Sverige

Skaraborgsvägen 21