WEBBSIDA I WORDPRESS

Hemsida i WordPress

En snygg och tilltalande webbsida ger dina kunder ett professionellt intryck och skapar även trovärdighet för ditt företag. Vi på Contact Media vill att dina kunder först och främst ska hitta till din webbsida, för att sedan vilja stanna kvar på den och i sin tur välja att anlita just er!

För att du ska möta alla dina kunders behov, ligger vårt fokus att bygga användbara, responsiva och självklart tillgängliga webbsidor, som även estetiskt tilltalar och representerar ditt företag. Vi bygger i WordPress som är ett lätt och flexibelt CMS (Content management system)  vilket gör det enkelt att göra redigeringar, som till exempel ändring av text eller bild-innehåll.

Vad är: WordPress – CMS (Content Management System)

WordPress står idag för nästa 42% av alla webbsidor som finns på internet. Det gör WordPress till den största aktören inom webbpubliceringssystem. WordPress är ett grymt CMS som har många möjligheter, att det är ett open source program som ger oss möjligheterna att bygga din webbsida exakt så som du vill ha den.

Genom att arbeta med så kallade plugins kan vi komplettera wordpress för att den ska kunna anpassas efter både dina men även dina kunders behov.

Vi erbjuder: Landningssida

En SEO optimerad landningssida kan kort och gott förklaras som en ”mini webbsida”. Den ska helt enkelt generera mer trafik och agera leadsgenerator. SEO står för Search Engine Optimization, på ren svenska: Sökmotoroptimering.

En landningssida SEO optimeras så att den ska få högre ranking, alltså högre sökträff på de orden som du helst vill synas på. Om du köper en landningssida av oss, sökmotoroptimerar vi den för att du ska ha större chans att synas för din specifika målgrupp. Sedan kan du själv analysera och granska din utveckling genom vår kundportal.

Behöver du rådgivning?