Våra tjänster

Moderna digitala lösningar

 Behöver ”contact” med proffs inom WEBB, SEO eller Google Ads?

Då har du landat rätt. Vi är den nya generationens digitalbyrå som är specialiserad på personligare kontakt och kundupplevelser.

Marknadsföring kan vara överväldigande. De goda nyheterna är att du har allt du behöver.

Google my business

Google My Business är ett perfekt och effektivt sätt att få ut ditt företag online. Med det här verktyget kan du även lägga till platsen för ditt företag på Google maps.

Google Ads

På Contact Media har vi alla färdigheter och kompetens för att kunna skapa ett komplett Google Ads konto. Vi arbetar alltid integrerat med Google’s andra vektyg, exempelvis Google Analytics.

E-handelswebbplats

ContactMedia är en digital fullservicebyrå som specialiserar sig på e-handelswebbplatsdesign. Vi har expertis, kreativitet och branscherfarenhet för att hjälpa dig att nå dina mål.

Komplett marknadsföring

Överlåt jobbet till oss – Vi förvaltar och fördelar ut budgeten åt dig efter vi gjort en noggrann analys av marknaden för du ska få bästa möjliga resultat. 

Visitkort med QR

Digitala visitkort är bra för nätverksevenemang, konferenser och andra professionella sammankomster där du snabbt behöver dela din information med människor du möter.

Webbsida i WordPress

Vi på Contact Media vill att dina kunder först och främst ska hitta till din webbsida, för att sedan vilja stanna kvar på den och i sin tur välja att anlita just er!

Kampanjsida med SEO

En SEO optimerad landningssida kan kort och gott förklaras som en ”mini webbsida”. Den ska helt enkelt generera mer trafik och agera leadsgenerator. SEO står för Search Engine Optimization, på ren svenska: Sökmotoroptimering.