GOOGLE ADS

Google Ads marknadsföring

Om du väljer att annonsera på Google har du möjligheten att visas som ett toppalternativ när någon söker efter just din tjänst eller produkt. Oavsett om användare söker via mobilen, datorn eller surfplatta kan en annons som visas vid rätt dag och tidpunkt göra användaren till din nya potentiella kund.

Innan du börjar annonsera är det dock viktigt att vi vet vilket mål du har med din annonsering. Vill du till exempel öka antalet besökare på din hemsida, eller vill du kanske få fler köp via din e-handel? Vilket mål du än har kan vi hjälpa dig att skapa annonser som är specifikt anpassade och målgruppsinriktade efter din tjänst eller produkt.

Det positiva med Google Ads är att du kan anpassa din budget precis efter ditt företags ekonomi. När du pratar med en av våra medarbetare kommer du bli rekommenderad en budget för att ge dig bästa möjliga resultat och avkastning (ROI – Return On Investment) på din annons.

På Contact Media har vi alla färdigheter och kompetens för att kunna skapa ett komplett Google Ads konto. Vi arbetar alltid integrerat med Google’s andra vektyg, exempelvis Google Analytics. Detta för vi för att kunna optimera era annonser på bästa sätt. Självklart ser vi till att spårningen av ert konto fungerar korrekt så all data och statistik kan användas för att optimera ert konto ytterligare.

Prata med en Google expert!